Engeland hekelt internetverkoop

Engeland hekelt internetverkoop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse voetbalbond (FA) heeft geen goed woord over voor de kaartverkoop via internet voor het Europees kampioenschap voetbal in Portugal. Volgens een woordvoerder van de FA is het heel goed mogelijk dat een groot aantal tickets via de elektronische verkoop in verkeerde handen is terechtgekomen.

,,Daarover maken wij ons grote zorgen’’, zei hij vrijdag in Lissabon. De FA heeft ruim 30.000 tickets voor het EK in eigen beheer verkocht. Bij de verkoop op naam is in Engeland grote zorgvuldigheid in acht genomen. De FA vreest echter dat geregistreerde hooligans via internet toch aan EK-kaarten zijn gekomen. ,,Voor hen kunnen en willen we absoluut niet verantwoordelijk worden gehouden’’, benadrukte de Engelse zegsman.

De Engelse politie maakte vrijdag bekend dat tot dusver 22 personen op vliegvelden in Engeland zijn tegengehouden. Wegens een belast verleden in het voetbalvandalisme mochten zij de reis naar Portugal niet maken. Op de zwarte lijst van de Engelse politie staan 2312 mensen. Ongeveer 50.000 Engelsen worden bij het EK in Portugal verwacht, al dan niet in het bezit van geldige tickets.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties