Vertrekt Shearer als Kluivert komt?

Vertrekt Shearer als Kluivert komt?
Foto: © SC

Alan Shearer heeft zijn baas Sir Bobby Robson gewaarschuwd dat hij Newcastle zal verlaten als hij geen basisplaats meer heeft bij de Magpies. Shearer speelt al sinds augustus 1996 voor Newcastle en scoorde 173 doelpunten voor de club. Hij wordt door het publiek op handen gedragen. De uitlatingen van Shearer komen er na transfergeruchten over de komst van enkele nieuwe spitsen. Vooral Nederlands international Patrick Kluivert wordt sterk aan Newcastle gelieerd. Ook James Beattie (Southampton) mag genieten van de belangstelling van de Magpies.

De 33-jarige Shearer gaat zijn laatste seizoen als speler in. Na het seizoen 2004-2005 stopt hij er immers mee. De krachtige spits wil in schoonheid afscheid kunnen nemen en dus zo veel mogelijk wedstrijden spelen in zijn laatste jaar. Als dat niet bij Newcastle kan, dan vertrekt hij naar een andere ploeg. Shearer voegde er wel aan toe dat hij enorm veel van Newcastle hield, maar dat regelmatig spelen toch het belangrijkste is.

Enkele uren later ontkende Shearer al op de website van Newcastle dat hij gedreigd had te zullen vetrekken. Hij gaf wel toe dat hij veel wou spelen in zijn laatste jaar, maar dat hij zeker niet zou vertrekken. Het ziet er naar uit dat Shearer zal moeten vechten voor een basisplaats, of garandeert zijn heldenstatus hem een stek in de ploeg?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties