Sacchi bereidt sensatie-bod voor

Sacchi bereidt sensatie-bod voor
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant AS is de nieuw aangeworven technische directeur van Real Madrid, Arrigo Sacchi, een sensationeel bod aan het voorbereiden. Hij wil Jonathan Woodgate, Walter Samuel en Michael Owen ruilen voor Samuel Eto'o van aartsrivaal FC Barcelona.

Eto'o was tot deze zomer voor 50% eigendom van Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez verkoos toen van in plaats de andere 50% van Mallorca te kopen, zijn deel door te verkopen aan FC Barcelona. Sacchi heeft Perez voor deze beslissing al gehekeld en is vastberaden om de Kameroener terug te brengen.

Als het tot een overname zou komen, zou dat de vijandschap tussen de beide clubs weer aanwakkeren. Echter niet zo groot als met de transfer van Luis Figo aangezien Barça nu spelers van Real in de plaats zou krijgen. Woodgate en Samuel zouden zelfs heel welkom zijn aangezien de Catalaanse club een heel hoop geblesseerden heeft en niet het geld heeft om spelers te kopen.

Michael Owen wordt in de transfer gevoegd om het leed van het verlies van Eto'o wat te compenseren. Volgens Sacchi is deze ruil van spelers de enige manier om Barça te laten meewerken aan een transfer van de aanvaller uit Kameroen. De nr 1 van de Primera Division zou nooit geld aanvaarden voor de verkoop van Eto'o en aan de buy-outclausule van 140 miljoen euro van de Kameroener kan zelfs Real niet tippen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties