Van Gaal opvolger Adriaanse?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Van Gaal opvolger Adriaanse?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Van Gaal  heeft van AZ Alkmaar een aanbieding gekregen om volgend seizoen Co Adriaanse op te volgen als trainer bij de Nederlandse club. Adriaanse gaf deze winterstop te kennen na dit seizoen niet langer in het Alkmaarderhoutstadion aan de slag te willen gaan. Hij ziet in Van Gaal zijn ideale opvolger.

Van Gaal liet al weten dat hij volgend seizoen terug aan de slag wil gaan, maar hij weet nog niet waar.  Nederland, Duitsland en Engeland genieten zijn voorkeur. Verschillende ploegen zullen zich waarschijnlijk aanbieden voor de ex-bondscoach van Nederland en Van Gaal zal dus moeten kiezen. Alkmaar is een optie, maar er staat nog niets vast.  Eerder dit seizoen werd hij bij Ajax ontslagen als technisch directeur na een dispuut met Ronald Koeman.

Volgens Adriaanse is Van Gaal de beste keuze. Hij ziet in hem een betere trainer die de ploeg van Stein Huysegems nog naar een hoger niveau kan brengen. De ploeg van onze landgenoot staat momenteel eerste in de Holland Casino Eredivisei en begint de terugronde met één ambitie: kampioen worden.

Bron foto: bbc.co.uk
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties