Benfica kopje onder in Moskou

bernie de vuyst

Ondanks het vertrek van Semak (PSG), Jarosik (Chelsea) en de blessure van de Kroatische sterspeler Olic blijkt CSKA Moskou nog steeds over een aardige ploeg te beschikken. In eigen huis versloegen de Moskovieten Benfica met een droge 2-0.

De match begon niet te best voor de Portugese hoofdstedelingen, want na 12 minuten keken ze tegen een 1-0 achterstand aan. Het was Vassili Berezoutski die het thuispubliek deed juichen. CSKA controleerde de match rustig tot aan de koffie, Benfica kon zelden dreigen.

Het tweede speeltje van Ambramovitch startte ook sterk in de tweede helft. De thuisploeg kreeg enkele kansen. Op het uur was het weer kassa, ditmaal deed de Braziliaan Vagner Lava de netten trillen. De bezoekers konden geen vuist meer maken zodat CSKA zonder veel moeite de wedstrijd won met 2-0. Een uitstekende uitgangspositie voor de return in Lissabon.