Gilardino scoort tijdens debuut

K M

In hun tweede wedstrijd tijdens hun tour in de Verenigde Staten heeft AC Milan met 3-1 van Chicago Fire gewonnen. Debutant Alberto Gilardino deed meteen datgene waarvoor hij werd aangetrokken: scoren.

De Milanezen kwamen na 20 minuten op voorsprong dankzij Christian Vieri. De bordjes hingen echter al snel gelijk nadat Rolfe namens Chicago de weg naar het doel had gevonden. In de 75ste minuut nam Milan terug de leiding in handen via Alberto Gilardino. In blessuretijd gaf Serginho de overwinning nog wat meer glans door er 3-1 van te maken. Zondag probeert AC Milan weerwraak te nemen op Chelsea.

MILAN: Fiori; Stam, Nesta (46' Costacurta), Maldini (46' Kaladze); Cafu (46' Simic; 51' Marzoratti), Vogel, Ambrosini, Serginho; Rui Costa (46' Seedorf); Vieri (46' Pirlo), Gilardino (83' Ardemagni)