Gert Peelman wil niet meer spelen voor Meldert

Steven Bologne
| 0 reacties
Gert Peelman wil niet meer spelen voor Meldert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Consternatie alom bij vierdeklasser Verbroedering Meldert. Aanvaller Gert Peelman (ex- Antwerp en Lierse) heeft de voorzitter van de club laten weten niet meer te willen aantreden voor de fusieclub. Dit omdat hij te weinig speelkansen krijgt. Nochtans kan de spits een behoorlijk palmares voorleggen en was hij in het verleden bijzonder doeltreffend, trainer Merckx wil daar echter niet van weten.
 
Sportief gezien draait het voor geen moer in Meldert want de club bengelt onderin de rangschikking. De positie van trainer Alain Merckx staat voorlopig niet ter discussie volgens de beheerders van de club, al wordt het ongetwijfeld wel heel warm onder zijn stoel. Voorzitter Merckx neemt eerstdaags een beslissing over deze zaak, tot zolang word Peelman ondergebracht bij de reserven.   

Op een transfer zal Peelman niet moeten rekenen tijdens de winterstop want het reglement zegt dat je alleen naar een lager spelende club kan verhuizen. Aangezien dat alleen in de nationale afdelingen toegelaten is, kan hij dus na nieuwjaar niet aansluiten bij een andere club. [KV]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties