Ono wil nog niet terug naar Japan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ono wil nog niet terug naar Japan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van de Japanner Shinji Ono van Feyenoord Rotterdam naar Urawa Red Diamonds is nog verre van beklonken. De middenvelder wil namelijk nog niet terug naar Japan. Beide clubs hebben nochtans al een overeenkomst bereikt. 

Ono's zaakwaarnemer Chiel Deckers zegt in het Algemeen Dagblad dat ze nog steeds een club proberen te vinden in Europa. Zo had de 26-jarige speler graag voor Bolton Wanderers gespeeld. Volgens Deckers hebben ze geprobeerd de speler een half jaar te huren tot aan het WK, maar daar was Feyenoord niet voor te vinden. Nu de Urawa Red Diamonds wel concreet zijn en voor Feyenoord de zaak al beklonken is, hebben Deckers en Ono beslist ook moeilijk te doen.

Deckers wil wachten tot eind januari en als er dan geen Europese club op de proppen is gekomen, dan kan Urawa Red Diamonds een optie zijn om Ono's WK niet op het spel te zetten. Ono is ondertussen al vijf jaar bij de Rotterdammers in dienst. Dit seizoen kwam hij nog maar in drie duels in actie door verschillende blessures. Voor het laatst stond hij op het veld op 2 oktober.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties