Shew-Atjon langer in de domstad

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Shew-Atjon langer in de domstad
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Etienne Shew-Atjon blijft twee jaar langer voetballen bij FC Utrecht. Vandaag verlengde hij zijn in de zomer aflopend contract.

Foeke Booy, de coach en technisch directeur van FC Utrecht, zei dat de club graag verder wilde met Shew-Atjon en beide partijen waren er dan ook snel uit. Booy zei dat Shew-Atjon erg ervaren en nog steeds een fitte speler is en dat je in een ploeg een gezonde mix van jong en oud moet hebben en zeker nu er belangrijke oude spelers vertrokken zijn, is Shew-Atjon erg belangrijk geworden in de groep. Booy vindt dat je de verdediger dan ook gerust één van de cultuurdragers van de club kunt noemen.

Shew-Atjon zei dat hij na acht jaar voetballen in de domstad de mensen en de club door en door kent. Hij heeft het naar eigen zeggen nog altijd erg naar zijn zin bij Utrecht en dat is dan ook de enige club, afgezien van de absolute top, waarvoor hij wil spelen. Hij zal dan ook met plezier de tien jaar volmaken en hij vroeg zich daarbij af wie dat indertijd had durven denken toen hij pas bij Utrecht aankwam.

Shew-Atjon maakte in augustus 1998 zijn debuut in de hoofdmacht van FC Utrecht. In acht seizoenen bij de club speelde de verdediger 132 competitiewedstrijden waarin hij maar één keer raak trof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties