Selectie Azzurri bevat één debutant *UPDATE*

Selectie Azzurri bevat één debutant *UPDATE*
Foto: © SC

Marcello Lippi heeft zondagnamiddag zijn selectie voor komende woensdag bekend gemaakt. De Azzurri spelen dan immers een oefenwedstrijd in het stadion van Fiorentina tegen Duitsland.

Lippi heeft voor deze gelegenheid één speler opgeroepen die er nog nooit bij was. Manuel Pasqual is net als zijn ploeg Fiorentina sterk bezig dit seizoen. De 23-jarige links-back profiteert ook een beetje van de noodgedwongen afwezigheid van Gianluca Zambrotta.

Simone Perrotta, Christian Vieri en Gianluigi Buffon zijn na enkele keren afwezig te zijn geweest er terug bij. Lippi heeft vooral in zijn aanvallend compartiment weelde genoeg en kan het zich permitteren om Filippo Inzaghi en Antonio Cassano thuis te laten. De grootste afwezige is natuurlijk Francesco Totti.

UPDATE 18u15: Ook Gennaro Gattuso zal er komende woensdag niet bij zijn. De verdediger van AC Milan liep in de partij tegen Palermo een lichte blessure op. Marcello Lippi gaf al aan geen vervanger op te roepen.

Selectie:

Doelmannen:
Buffon (Juventus), Amelia (Livorno), De Sanctis (Udinese)

Verdedigers: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Juventus), Grosso (Palermo), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Pasqual (Fiorentina), Zaccardo (Palermo)

Middenvelders: Barone (Palermo), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Diana (Sampdoria), Gattuso (Milan), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan)

Aanvallers: Del Piero (Juventus), Gilardino (Milan), Iaquinta (Udinese), Toni (Fiorentina), Vieri (Monaco)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties