Maxi López wil terug naar Argentinië

Dave Sentobin
| 0 reacties
Maxi López wil terug naar Argentinië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uren van Maxi López bij FC Barcelona lijken geteld. Niet volgend seizoen, maar nog dit seizoen zou de lange Argentijn verkassen naar een Argentijnse topclub. Maxi López zou er de laatste drie maanden van de Argentijnse competitie nog aan de slag kunnen.
 
De zaakwaarnemers van de Argentijn zijn momenteel in Barcelona. Ze hebben er een gesprek met de technisch directeur van Barça, Txiki Begiristain, over een mogelijke overgang van de speler. Zijn ex-club, River Plate, lijkt een optie. De club uit Buenos Aires heeft momenteel drie geblesseerde spelers.
 
De aankoop van Maxi López was geen succes voor Barcelona. Kort na de komst van de Argentijn, maakte hij nog wel de gelijkmaker tegen Chelsea in Camp Nou. Enkele minuten later zorgde hij zelfs voor de assist van de tweede goal. Maar dit seizoen speelde de ongelukkige spits slechts 155 minuten. Toen Eto’o naar de Africa Cup vetrok in januari, kreeg de Argentijn ook niet meer speelminuten. Maxi López wil dus vooral spelen en hoopt in Argentinië meer aan de bak te komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties