Rozehnal scoort zijn eerste voor PSG

Ruben Claesen

Sedan – Le Mans 1-2

Ex-Anderlechtspits Grégory Pujol (Sedan) mocht na veertig minuten Ouadah vervangen. Bij de bezoekers stond Romaric negentig minuten op het veld, én de Ivoriaan trapte de hoekschop die Paulo Andre binnenkopte.

Lorient – Lyon 1-3

Centrale verdediger Michael Ciani (Lorient, ex-Charleroi) speelde de hele wedstrijd en kon twintig minuten voor tijd de eerredder voor de thuisploeg maken.

Lille – Toulouse 1-3

Kevin Mirallas mocht voor de tweede keer dit seizoen invallen bij Lille. Na zesenzestig minuten verving de Luikenaar die andere oude bekende, Souleymane Youla. Topschutter van de Ligue 1, Peter Odemwingie, werd aanvankelijk gespaard door trainer Puel, maar toen zijn ploeg met 1-3 achter stond bij de rust stelde hij de Nigeriaan toch maar snel op. Zonder succes.

Valenciennes – Nantes 1-0

Christian Wilhelmsson moest weer op de bank beginnen, maar kwam na vijftig minuten toch in de ploeg.

Nancy – Rennes 0-0

Ook Tosin Dosunmu begon op de bank, maar mocht tien minuten voor tijd toch invallen.

Saint-Etienne – Auxerre 2-3

Voor Luigi Pieroni geldt hetzelfde verhaal als Tosin Dosunmu hierboven.

Sochaux – Lens

Rabiu Afolabi (Sochaux), die die match uitspeelde, zag hoe Aruna Dindane (Lens) na tien minuten de score opende. Ook kreeg Dindane geel en even voor tijd werd hij vervangen.

Monaco – PSG 1-2

David Rozehnal (PSG) speelde een zeer goede wedstrijd en scoorde zelfs zijn eerste voor de Parijzenaars net voor de rust. Ook Jan Koller (Monaco) speelde de hele wedstrijd, Yaya Touré werd na een uur vervangen.