Maaskant niet te spreken over RBC-clubleiding

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maaskant niet te spreken over RBC-clubleiding
Foto: © SC

Robert Maaskant heeft gereageerd op zijn ontslag bij de Nederlandse tweedeklasser RBC Roosendaal. In de krant AD Sportwereld liet hij verstaan dat zijn ontslag aankwam als een totale verrassing. Hij laat zich op zijn beurt dan ook heel erg kritisch uit op zijn voormalige werkgever.

"Het was een teleurstelling dat we het kampioenschap in de Jupiler League zijn misgelopen. Vorige week maakten we nog een plan om de play-offs om ons daarvoor optimaal te kunnen voorbereiden. Daarin was afgesproken dat een aantal bepalende spelers rust zouden krijgen. Dat is vrijdag voor het eerst gebeurd, maar na één slecht resultaat bij Helmond Sport is er bij de clubleiding paniek uitgebroken. Natuurlijk waren we niet goed bezig, maar het draait uiteindelijk toch om de play-offs. Ik heb in het verleden al bewezen dat ik in die serie ook de promotie kan bewerkstelligen", aldus Maaskant.

Maaskant bekende ondertussen ook dat RBC-voorzitter Jan Pollemans hem al eerder wou ontslaan, net nadat hij meedeelde op het einde van het seizoen te vertrekken. "Hij was gewoon rancuneus omdat ik mijn contract had opgezegd. Ze zochten een stok om mee te slaan en die hebben ze nu gevonden. Ongelooflijk dat mensen zonder kennis van zaken hier een club leiden", besluit een boze Maaskant.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties