Amelia: 'Tegen Lazio zeg ik geen neen'

K M
| 0 reacties
Amelia: 'Tegen Lazio zeg ik geen neen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marco Amelia heeft aangegeven dat hij een overstap naar Lazio best wel ziet zitten. De Romeinse club moet op zoek naar een nieuwe doelman aangezien eerste doelman Angelo Peruzzi na dit seizoen stopt, tweede doelman Marco Ballota al 43 jaar is, derde doelman Matteo Sereni zijn contract niet wil verlengen en vierde doelman Simone Santarelli in verband wordt gebracht met een transfer.
 
Amelia: “Ik weet dat Lazio op zoek is naar een vervanger voor Peruzzi en ik ben gelukkig dat mijn naam op hun lijst voorkomt. Ik realiseer mij dat mijn verleden de publieke opinie zal beïnvloeden, maar ik denk dat er, zoals Peruzzi, geen spelers zijn die één ploeg vertegenwoordigen. Ik ben een prof en als Lazio me wil dan kan ik daar zeker geen neen tegen zeggen.”
 
De doelman van de Italiaanse nationale ploeg speelde in het verleden al voor aartsrivaal AS Roma en staat nu in het doel bij Livorno waarvan de fanbasis als uiterst-links wordt beschouwd terwijl Lazio als een extreem-rechtse ploeg door het leven gaat. De voorzitter van Livorno, Aldo Spinelli, gaf eerder dit seizoen al aan dat Amelia mag vertrekken na een conflict tussen hem en de doelman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties