Corini neemt al huilend afscheid

K M
| 0 reacties
Corini neemt al huilend afscheid
Foto: © SC

Eugenio Corini heeft in tranen afscheid genomen van Palermo. Het contract van de kapitein loopt op het einde van het seizoen af en er werd geen akkoord bereikt tussen beide partijen. De 36-jarige middenvelder wou immers ook na zijn actieve carrière iets betekenen voor de Siciliaanse ploeg, maar die zagen dat zo niet.
 
Corini: “Ik wou een deel zijn van deze club, maar zij wouden mij niet. Ik wil niet dat mijn naam gebruikt wordt om iets op te vullen. Ik dacht dat ik een belangrijk punt voor de club was en hoopte dat ze me meer zouden bieden dan een gewone contractverlenging. Spijtig genoeg kreeg ik geen kans.”
 
“Ik hoopte om een gevoel van samenhorigheid aan te wakkeren, maar in de plaats daarvan lieten ze me weten dat ze helemaal niet op mij rekenden. Ik wou een deel van deze club worden, nog een seizoen spelen en dan een functie als directeur invullen. Ik beelde mij mijn laatste wedstrijd voor Palermo in als een festival met de supporters die gedurende vier jaar mij dicht bij het hart hebben gelegen. Ik voelde echt het verlangen om iets belangrijk uit te bouwen bij deze ploeg, maar spijtig genoeg wordt dat niet het geval.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties