EK -21: Beloften zoeken verfrissing

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
EK -21: Beloften zoeken verfrissing
Foto: © SC

Vanuit Drachten
    
Maandag 11 juni, 17.00h: Geen Kevin Mirallas, Thomas Vermaelen of  Logan Bailly te bespeuren op het voetbalveld van VV Drachten, het terrein van de plaatselijke vierdeklasser waar de Belgische beloften zich voorbereiden op hun wedstrijden tijdens het EK -21. De spelers die gisteren tegen Portugal aan de aftrap kwamen zaten al op de bus riching zwemcomplex ‘De Welle’. “Na de wedstrijd van gisteren hebben we een recuperatietraining in het zwembad ingelegd voor de basisspelers”, bevestigde Jean-François de Sart achteraf op de persconferentie.
 
17.15 h: Bij aankomst in ‘De Welle’ zijn er geen voetballers te bespeuren. Noch in het Olympische bad, noch in het kinderzwembadje buiten. Na tien minuten verkenning en het gissen naar enkele sprekende titels bij eventueel verlies tegen Israël – ‘Duivels kopje onder’, ‘Belgen begeven zich in onrustig water’, .. – levert onze zoektocht succes op. Maarten Martens en ploegmaats spartelen er lustig op los. Tussendoor  koppelen Marouane Fellaini, Anthony Vanden Borre en Jonathan Blondel het nuttige aan het aangename en dollen er lustig op los.

18.00 h: Na een recuperatietraining van 45 minuten begeven de 11 van tegen Portugal en Stijn De Smet, die wel fit geraakt voor de wedstrijd tegen Israël, zich terug richting trainingscomplex waar de reservesplers zich bezighouden met een wedstrijdje onder een blakende zon. De nationale zwemploeg loopt er ontspannen bij en heeft zichtbaar genoten van de frisse duik in het zwembad. Om die lijn door trekken werd de verzamelde pers nog getrakteerd op een verfrissende – en bovendien welgekomen - douche van de Drachtse veldsproeiers.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties