Keert Adriano terug naar Parma?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Keert Adriano terug naar Parma?
Foto: © SC

Adriano keert mogelijk terug naar Parma. Dat melden de Italiaanse pers. Zijn gedrag naast het veld en slechte relatie met Inter-coach Roberto Mancini zijn daar de aanleiding voor.
 
De Braziliaanse aanvaller bekende afgelopen week waarom hij afgelopen seizoen ondermaats bleef presteren. “Ik zocht na het overlijden van mijn vader en het stuklopen van mijn relatie mijn toevlucht in de alcohol”, aldus de 25-jarige Adriano. Internazionale werd vorig seizoen met de vingers in de neus landskampioen, maar nam geen risico en haalde David Suazo van Cagliari binnen. Daardoor zakt Adriano nog een plaatsje verder in de pikorde van Mancini.
 
Parma-voorzitter Tommaso Ghirardi wil alles in het werk stellen om Adriano terug ‘naar huis’, de Braziliaan maakte er al het mooie weer van 2002 tot 2004, te brengen. Maar de grote vraag blijft of de speler zelf een verhuis wel ziet zitten. Adriano gaf immers meermaals te kennen dat hij Champions League wil spelen, Parma speelt zelfs geen Europees voetbal. Maar een verlengd verblijf bij Inter biedt misschien nog een dramatischer vooruitzicht: de bank.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties