Terry waarschuwt Engelse 'vaste waarden'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Terry waarschuwt Engelse 'vaste waarden'
Foto: © SC

Engeland zette de afgelopen week een stap richting EK 2008 na overwinningen tegen Israël en Rusland. Niet alleen de resultaten waren goed, ook het geleverde spel mocht er wezen. John Terry waarschuwt bij deze vaste waarden Frank Lampard, Wayne Rooney, Owen Hargreaves en David Beckham dat ze het lastig zullen hebben om hun plek in het elftal te heroveren. Hun vervangers hebben het volgens Terry erg goed gedaan.

"Een hoop spelers hebben laten zien wat ze in hun mars hebben. Kijk naar Gareth Barry, Emile Heskey en Shaun Wright-Phillips. Ze hebben zich gevochten in het elftal en ze zullen dat de komende maanden ongetwijfeld blijven doen", aldus Terry in de krant The Guardian.

"Dit houdt in dat bepaalde spelers niet langer meer zeker zullen zijn van hun basisplaats, ook ik niet. We hebben ons in de voorbije twee wedstrijden van onze beste kant laten zien en met de terugkeer van enkele sleutelspelers zal de bondscoach de volgende maanden enkele moeilijke knopen moeten doorhakken", besluit de Chelsea-aanvoerder.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties