'Jol krijgt nog drie wedstrijden de tijd'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Jol krijgt nog drie wedstrijden de tijd'
Foto: © SC

Martin Jol moet nog steeds vrezen voor zijn job als manager bij Tottenham Hotspur. Bij The Spurs zien ze Sevilla-coach Juande Ramos als de ideale opvolger van de Nederlander. Volgende maand zou volgens de Britse krant The Guardian Tottenham-preses Daniel Levy zich beraden over de positie van Jol. 

Dit weekend verloor Tottenham in eigen huis met 1-3 van aartsrivaal Arsenal. De Londense club blijft daarmee in de rechterkolom van het klassement bengelen terwijl bij aanvang van het seizoen de topvier het doel was. Martin Jol zou nu nog drie wedstrijden krijgen om zich te bewijzen op White Hart Lane. De tegenstanders in die wedstrijden zijn achtereenvolgens Bolton Wanderers, Aston Villa en FC Liverpool.

Mocht Jol dan nog altijd niet kunnen overtuigen, dan is Juande Ramos de gedoodverfde opvolger voor de Nederlander. Levy is volgens The Guardian erg gecharmeerd door de Spanjaard die twee jaar op rij de UEFA-beker in de wacht kon slepen. Halverwege augustus al zou Tottenham al geprobeerd hebben hem naar het noorden van Londen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties