Queiroz ontkent dat hij Manchester United wil verlaten

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Queiroz ontkent dat hij Manchester United wil verlaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Queiroz, assistent manager bij Manchester United, had in The Sun aangegeven dat hij serieus overweegt om de club te verlaten. Hij zegt zich te willen bedenken over wat hij in de verdere toekomst wil doen. "In december wil ik stoppen en eens gaan nadenken over mezelf", citeerde de Engelse krant de Portugees.

Op Skysports ontkent Queiroz dat gezegd te hebben. "Ik weet niet waar dit vandaan komt, maar ik wil me er ook niet mee bezighouden. Ik ben gelukkig bij deze club en omgekeerd is dat ook het geval. Er is dus niets om over te praten, want er speelt gewoon niets", aldus een verbaasde Queiroz.

Queiroz kwam in juni 2002 bij de Engelse topclub aan als assistent voor Alex Ferguson. Een jaar later verhuisde hij naar Real Madrid om er hoofdcoach te worden. Lang bleef hij niet in Madrid, want in 2004 werd hij er ontslagen. Hij keerde terug naar Manchester waar hij hoopt om er ooit als hoofdtrainer aan de slag te kunnen.

Onlangs opperde Ferguson nog dat hij in Queiroz zijn ideale opvolger ziet bij United. "Dit is inderdaad de reden waarom ik hier ben", aldus de Portugees. "In het persoonlijke en professionele leven heb je altijd meer ambities. Vandaar dat ik een weg wil kiezen die me gelukkig maakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties