Tonetto langer bij AS Roma

Tonetto langer bij AS Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Max Tonetto zal ook de komende seizoenen de kleuren van AS Roma verdedigen. De 32-jarige flankverdediger tekende bij de Romeinse ploeg een contractverlenging tot 30 juni 2010. Zijn vorige overeenkomst liep af in de zomer van 2008.
 
AS Roma maakte ook bekend dat Tonetto de komende twee seizoenen 1,8 miljoen euro per seizoen zal verdienen zonder rekening te houden met mogelijke premies. Dit seizoen speelde de verdediger al vijftien wedstrijden waarvan elf in de competitie, drie in de Champions League en de Super Cup. Enkel in de laatste competitiewedstrijd tegen Empoli speelde hij niet de volledige wedstrijd. Toen mocht hij in de 48ste minuut Ludovic Giuly vervangen.
 
Tonetto kwam in de zomer van 2006 transfervrij over van Sampdoria. Daarvoor droeg hij ook al het shirt van San Giovanni, Reggiana, Fano, Ravenna, Empoli, AC Milan, Bologna en Lecce. Zijn debuut in de Serie A maakte Tonetto op 15 september 1996 toen Reggiana met 1-0 verloor van Napoli. Eerder dit jaar, meer bepaald op 2 juni, maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg in de wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen van de Faroër Eilanden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties