Scheringa: 'Transfer Alves stap te ver'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Scheringa: 'Transfer Alves stap te ver'
Foto: © SC

Her en der werd al aangekondigd dat Afonso Alves na de winterstop voor AZ Alkmaar zou spelen, maar die kans is helemaal zo groot niet meer. AZ-preses Dirk Scheringa blijft realistisch en is niet geneigd twintig miljoen euro uit te geven.

Louis Van Gaal, trainer van AZ Alkmaar, heeft voorzitter Dirk Scheringa om versterking gevraagd. De gedroomde spits is uiteraard de Braziliaanse aanvaller Afonso Alves die het ene doelpunt na het andere scoort voor SC Heerenveen. Volgens enkele Zweedse kranten zou de transfer al rond zijn, maar Scheringa ontkent dat.

"De transfer van Alves is voor AZ een stap te ver. Voort doe ik geen uitspraken over Alves", aldus Dirk Scheringa. "Of ik optimistisch of pessimistisch gestemd ben over de transfer? Ik ben alleen maar realistisch", aldus de AZ-voorzitter in de krant De Telegraaf. Volgens een andere Nederlandse krant, Algemeen Dagblad, zou Alves al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met de club van onze landgenoten Maarten Martens, Moussa Dembele en Sébastien Pocognoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties