Meyer wil stap terugzetten

Nico Wieme
| 0 reacties
Meyer wil stap terugzetten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met FC Nürnberg. De Duitse bekerwinnaar bekleedt momenteel samen met Cottbus de voorlaatste plaats. Trainer Hans Meyer spreekt al over een mogelijk ontslag.

FC Nürnberg doet het allesbehalve goed in de Duitse Bundesliga. Na een povere heenronde, enkel opgesmukt met een plaats in de zestiende finales van de UEFA Cup, begon ‘der Club’ ook slecht aan de terugronde. Bij Karlsruhe werd met 2-0 verloren. Trainer Hans Meyer wordt stilaan zenuwachtig en eist een duidelijk signaal van zijn spelers. Anders overweegt hij om zelf een stap terug te zetten.
 
Morgen speelt Nürnberg in eigen huis de degradatietopper tegen Hansa Rostock. In de komende twee thuiswedstrijden rekent Meyer op een zes op zes, anders komt de degradatie wel heel dicht bij.
 
Het overkwam ‘harde Hans’ al één keer eerder dat hij vrijwillig plaats maakte. In het seizoen 2002-2003 verliet hij Borussia Mönchengladbach in gelijkaardige omstandigheden, eveneens in de maand februari. Gladbach stond toen op de zestiende plaats. Meyers plaats werd ingenomen door Ewald Lienen, en met succes! Borussia kon zich op de laatste speeldag zowaar redden. Meyer en Lienen lieten zich na de 4-1-zege tegen Bremen toen samen door de supporters bejubelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties