Hoeneß: '2-1-nederlaag zou goed zijn'

Nico Wieme
| 0 reacties
Hoeneß: '2-1-nederlaag zou goed zijn'
Foto: © SC

In het Duitse blad Bild blikt Uli Hoeneß even vooruit op de heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Cup tussen Anderlecht en Bayern München. De Bayernmanager hoopt op een goed resultaat van zijn ploeg.

Uli Hoeneß wil dat Bayern vanavond een goede uitgangspositie behaalt om de terugmatch aan te vangen. Zelfs een kleine nederlaag zou voor de manager geen slecht resultaat zijn. "We moeten in Anderlecht een goed resultaat neerzetten. Voor mij is dat een zege, een gelijkspel of zelfs een kleine nederlaag. Ook een 2-1-nederlaag zou niet slecht zijn."

De recordkampioen toont volgens Bild toch wel iets te veel respect voor Anderlecht. Een ploeg als Bayern moet tegen een Belgische tegenstander altijd voor de zege gaan. Bayern heeft trouwens dit seizoen nog geen enkele Europese match verloren (5 zeges, 3 keer gelijk). Trainer Ottmar Hitzfeld is ook op zijn hoede voor paars-wit. "Het is een tegenstander met veel Europese ervaring." De krant merkt fijntjes op dat de laatste Europese triomf van de Belgische landskampioen al van 1983 geleden is, toen de UEFA Cup gewonnen werd van Benfica.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties