Diego: 'Beslissing ligt bij bestuur'

Nico Wieme
| 0 reacties
Diego: 'Beslissing ligt bij bestuur'
Foto: © SC

De Braziliaanse smaakmaker Diego van Werder Bremen wil de geruchtenstroom over een mogelijke transfer de kop indrukken. Werders draaischijf wil, indien nodig, zijn contract gewoon uitdoen bij de havenploeg.

Diego wil zijn tot 2011 lopende contract bij Werder Bremen respecteren. Dat verklaarde de middenvelder in diverse interviews, waarin hij de geruchten over een mogelijke transfer de kop indrukte. "De beslissing ligt bij de club. Als Klaus Allofs en de voorzitter zeggen dat ik moet blijven, dan speel ik verder voor Werder", aldus Diego in de Syker Kreiszeitung.

Manager Allofs heeft reeds meerdere malen beklemtoond dat hij de regisseur van de ploeg niet wil laten gaan. Desondanks wordt het goudhaantje steeds weer met buitenlandse clubs in verband gebracht. In de voorbije week verschenen berichten over de interesse van FC Chelsea, FC Barcelona en Atlético Madrid.
"Speculaties en geruchten zijn normaal in het voetbalwereldje, die jagen mij niet op", aldus de Braziliaanse speler in het blad Kicker. "Het enige wat mij stoort, zijn leugens die verspreid worden. Voor eens en altijd: als Werders verantwoordelijken morgen naar mij toe zouden stappen en mij zouden vragen of ik weg wil, dan zou ik met een duidelijk 'neen' antwoorden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties