Lucio is toe aan een nieuwe uitdaging

Lucio is toe aan een nieuwe uitdaging
Foto: © SC

Lucio, de Braziliaanse rots in de branding van Bayern München, is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Het ziet er dus naar uit dat de Duitse competitieleider op zoek moet naar een vervanger voor de international.

Lucio sprak zijn wens uit in de lokale krant Munich Abendzeitung. De Braziliaan speelt nu al vier seizoenen voor Bayern München. "Een nieuwe uitdaging lijkt me leuk."

Lucio, 29 jaar oud, hoopt op een aanbieding vanuit Spanje, Engeland of Italië. "Ik heb al eerder gezegd dat het me zeer leuk zou lijken om ooit eens in deze competities te kunnen spelen. Daar wordt het beste voetbal gespeeld en ik zou dat toch graag eens willen meemaken. Mocht er interesse zijn van clubs uit deze landen, dan hoop ik dat er daar iets uitkomt", aldus de Braziliaanse international.

Lucio heeft in de Allianz Arena nog een contract tot de zomer van 2010 dus een geïnteresseerde club zal heel wat poen moeten neertellen. Bayern lijkt ook niet geneigd om zomaar mee te werken aan een transfer. Hij is een belangrijke pijler in het team en speelde al 107 competitieduels voor de club. Eerder speelde hij vier jaar voor Bayer Leverkusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties