'Van der Sar denkt aan terugkeer naar Nederland'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Van der Sar denkt aan terugkeer naar Nederland'
Foto: © SC

Edwin Van der Sar zou volgens de Engelse krant The Guardian een terugkeer naar de Nederlandse Eredivisie overwegen. Hij zou in eigen land zijn rijkgevulde carrière willen afsluiten.

Edwin Van der Sar heeft bij Manchester United nog een contract lopen tot de zomer van volgend jaar. Volgens The Guardian zou de doelman niet geneigd zijn dat contract uit te dienen. Deze zomer zou de 37-jarige doelman willen terugkeren naar zijn vaderland.

Van der Sar is momenteel geblesseerd en hij is bang dat hij zijn basisplaats zal kwijtraken aan Ben Foster. Die maakt momenteel een enorme ontwikkeling door en manager Alex Ferguson is blijkbaar van plan dat te belonen. Van der Sar heeft geen zin om zijn laatste jaar als profvoetballer door te brengen op de invallersbank.

Van der Sar speelde in zijn carrière 93 competitiewedstrijden voor Manchester United. Vorig seizoen pakte hij met het team de Engelse titel. In Nederland behaalde hij met Ajax Amsterdam zijn grootste successen. Hij won destijds met het team de Champions League en de Wereldbeker. In Amsterdam speelde Van der Sar overigens 226 duels in de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties