De Mos ook volgend seizoen aan het roer in Arnhem

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Mos ook volgend seizoen aan het roer in Arnhem
Foto: © SC

Aad De Mos, de trainer van Vitesse Arnhem, mag dan wel in de clinch liggen met zowat de hele spelersgroep, toch blijft hij volgend seizoen gewoon trainer van de club. Dat heeft het bestuur laten weten na overleg met de De Mos.

Aad De Mos had sowieso nog een contract tot de zomer van 2009 bij Vitesse Arnhem, maar het was de laatste tijd erg onrustig bij de club. Er waren de financiële problemen en De Mos heeft het aan de stok met zijn spelersgroep. Een aantal spelers uitten openlijk kritiek aan het adres van de oefenmeester. Speler Santi Kolk dacht zelfs te weten dat De Mos de deur zou gewezen worden bij de Gelderse club. De Mos had dan weer vragen bij de instelling van bepaalde spelers.

Vandaag zaten De Mos en het bestuur van Vitesse samen. Tijdens die vergadering werden alle problemen van de afgelopen dagen besproken. "Het belangrijkste is dat er nu duidelijkheid is en dat iedereen, de staf en de spelers op kop, zich weer kunnen concentreren op het voetbal en de negende plaats", aldus Marc Van Hintum, de technisch directeur van Vitesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties