KV Turnhout verwelkomt Trabzonspor op jeugdtornooi

Rombaux Gunther
| 0 reacties
KV Turnhout verwelkomt Trabzonspor op jeugdtornooi
Foto: © SC

De jeugdafdeling van KV Turnhout organiseert de komende twee weekends voor de 25ste keer haar Young Stars Challenge-tornooi. Voor dit zilveren jubileum pakt de club uit met een absolute topper.

KV Turnhout is bezig aan een sterk seizoen in 3de B, niet alleen speelt de eerste ploeg de eindronde voor promotie naar tweede nationale, ook de financiële injectie van de Egyptische groep Wadi Degla deed de hemel voor de Binken opklaren. Maar ook de jeugdclubs hebben het uitstekend gedaan in de competitie zo behaalden ondermeer de tweedejaars pre-miniemen de nationale kampioenstitel. Als afsluiter voor het seizoen 2007-2008 organiseert de club zijn 25ste Young Stars Challenge-tornooi, een jeugdvoetbaltornooi met een affiche om “U” tegen te zeggen.

Als absolute topper verwelkomt de club de knapen van het Turkse Trabzonspor, die in een onderling duel met KV Turnhout het knapentornooi, dat komend weekend doorgaat, op gang trappen. Naast het Turkse team nemen ook zeven Belgische eersteklassers deel, dat zijn Anderlecht, Club Brugge, Westerlo, Genk, Lokeren, KV Mechelen en Sint-Truiden. Ook vier tweedeklassers zullen hun team de wei in sturen, Lierse, Beveren, Antwerp en KVSK United. Ook Dessel Sport, reeksgenoot van Turnhout, is van de partij. Tot slot verwelkomt de club ook twee Nederlandse teams, RKC Waalwijk en Helmond Sport.

In het weekend van 17 en 18 mei is het de beurt aan de duiveltjes en pre-miniemen. Zoals ieder jaar worden de wedstrijden in goede banen geleidt door 25 scheidsrechters, onder wie Paul Allaerts en Peter Vervecken. Dit alles zal doorgaan op het trainingscentrum van KV Turnhout.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties