Deleu komt, Delporte moet blijven

K M
| 1 reacties
Deleu komt, Delporte moet blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Eloois-Winkel heeft afgelopen week met Robin Deleu normaal zijn laatste transfer gerealiseerd. Dimitri Delporte kreeg dan weer de boodschap van het bestuur dat hij niet mag vertrekken.

De laatste transfer met het oog op volgend seizoen is normaal afgerond met de komst van Deleu. De 27-jarige middenvelder komt over van reeksgenoot VG Oostende waar hij sinds januari twaalf competitiewedstrijden speelde. In de heenronde van afgelopen seizoen was hij nog actief bij derdeklasser Racing Waregem waar hij nog elf wedstrijden speelde. Eerder in zijn carrière verdedigde Deleu ook al de kleuren van onder andere KSC Blankenberge en KM Torhout.

Delporte was één van de sterkhouders in het schitterende seizoen van Winkel. De 31-jarige middenvelder speelde 29 wedstrijden en wist tien maal de weg naar de netten te vinden. Een tijdje geleden ondertekende hij al een nieuw contract voor volgend seizoen, maar toen Winkel zich via de eindronde niet wist op te werken naar derde klasse, wilde Delporte vertrekken. Het bestuur van Sint-Eloois Winkel besloot zijn vraag twee weken in beraad te houden, maar besliste uiteindelijk om de voormalige speler van Cercle Brugge, KM Torhout, SK Deinze, Aalter VV, Berchem Sport en KSK Maldegem aan zijn contract te houden. Delporte maakte in januari 2006 de overstap van Maldegem naar Sint-Eloois-Winkel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties