Youri De Wilde vindt via Voetbalkrant een club

Youri De Wilde vindt via Voetbalkrant een club

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Youri De Wilde heeft uiteindelijk toch een club voor volgend seizoen gevonden. De 27-jarige doelman zal komend seizoen actief zijn bij FCN Sint-Niklaas.

Youri De Wilde was de afgelopen seizoenen actief bij Kontich FC, maar gaf daar eind vorig seizoen zijn ontslag. De zoektocht naar een nieuwe club liep echter niet van een leien dakje en zodoende zocht De Wilde zijn heil bij Voetbalkrant. Die lanceerde op 29 juli een oproep.

Het leverde verschillende contacten op met clubs en ook diverse managers boden zich bij de doelman aan. Niets resulteerde echter in een concrete overeenkomst met een club. Voetbalkrant besloot De Wilde nog een steuntje in de rug te geven en bracht op 18 augustus een interview met hem.

Uiteindelijk heeft De Wilde dan toch een nieuwe club gevonden. Op 21 augustus ondertekende de keeper immers een contract bij derdeklasser FCN Sint-Niklaas. Gedurende de periode dat hij een nieuwe club zocht, kon De Wilde tevens zijn conditie onderhouden bij Vrasene.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties