Roelands: "Berchem wil revanche nemen"

Roelands: "Berchem wil revanche nemen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag gaat Berchem Sport op bezoek bij KSC Grimbergen. Op het einde van vorig seizoen wist Grimbergen zich te besparen van de eindronde voor zakkers ten nadele van Berchem in een onderlinge confrontatie.

“Met de komst van Berchem treffen we ongetwijfeld een gemotiveerde tegenstander,” denkt Bart Roelands in Het Laatste Nieuws dan ook te weten. “Met een gelijkspel verzekerden we onszelf op de laatste speeldag van vorig seizoen in extremis van het behoud. Berchem ging als dertiende naar de eindronde voor de bijkomende zakkers, maar wist zich te redden. Die bittere nasmaak zal nog niet verdwenen zijn. De Antwerpenaars zullen sportieve revanche zoeken. Ex-Grimbergenspeler Bras is ondertussen vertrokken en Berchem onderging een stevige metamorfose. We zullen ons niet op hun nul op zes mogen blindstaren.”
 
“Op het veld van Tubantia kenden we een droomstart”, gaat de 27-jarige verdediger verder. “Vrij snel kwamen we op voorsprong en moesten dan geruime tijd tegen tien spelen. We bleven geconcentreerd en speelden de wedstrijd vlot uit. Trainer Van Winckel had gelijk dat hij ondanks het 0-5 resultaat nog enkele pijnpunten blootlegde. Voor de spelersgroep was deze reactie echter belangrijk. Drie op zes laat ons wat vrijer ademen. Ik hoop weer als rechtsachter op het veld te staan. Het is één van de weinige posities die ik tot voor dit seizoen nog niet bekleedde. Na wat ups and downs vind ik er mijn weg.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties