Van Den Bossche: "Niet morsen met punten"

Van Den Bossche: "Niet morsen met punten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Temse moest vorig week een 0-2 achterstand goed maken en kon nog een gelijkspel uit de brand slepen. Sammy Van Den Bossche hoopt dat het gedaan is met het morsen van punten.

“Het was een beetje zoals vorig seizoen”, herinnert de 31-jarige aanvaller zich in Het Nieuwblad. “Dan hebben wij ook geregeld gemorst met de punten. Die kwamen wij op het einde net tekort. Hopelijk krijgen wij deze keer niet van hetzelfde laken een broek.”

“Onze tegenstander, Dilbeek, verloor vorige week en ook zij zullen zich willen herpakken”, gaat Van Den Bossche verder. “Veel weet ik niet over die ploeg, maar onze trainer beschikt meestal over prima scoutingsrapporten. Wij trekken in elk geval nog steeds als ongeslagen ploeg naar ginds en het is nu onze opdracht om die reeks zo lang mogelijk te proberen maken. Onze ziekenboeg loopt stilaan leeg en dat maakt dat wij gewettigd optimistisch mogen zijn. Wij zullen er in elk geval voor oppassen dat wij ons geen tweede keer aan dezelfde steen stoten en weerom punten weggeven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties