Mourinho haalt woede van Catania op de hals

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Mourinho haalt woede van Catania op de hals
Foto: © SC

José Mourinho heeft zich gisteren de woede van Catania op de hals gehaald. Hij deed dat door enkele denigrerende uitspraken te doen over de Siciliaanse club na een nochtans moeizaam behaalde 2-1-overwinning.

"We verdienden vandaag om met 5-1 te winnen. Als ik in de plaats van Julio César in de goal had gestaan, dan was er ook niets aan de hand geweest", liet José Mourinho optekenen. Vooral met dat laatste konden ze bij Catania niet lachen. "Mourinho heeft geen respect voor de tegenstanders. Eigenlijk zou hij altijd zijn mond moeten houden", liet Catania-directeur Pietro Lo Monaco weten.

"Zijn mond houden was bij Chelsea ook al een probleem. Hij moet ermee ophouden en zich bezighouden met zijn eigen problemen en bedenken hoeveel zijn aanwezigheid en zijn nieuwe spelers die club wel niet hebben gekost. Als hij niet blijft winnen, dan mag hij zijn koffers pakken en terugkeren naar zijn eigen land", gaat Lo Monaco verder. 

Catania kwam gisteren kort na rust op een 0-1-voorsprong via Gianvito Plasmati. Inter kon de scheve situatie nog rechtzetten na een doelpunt van Ricardo Quaresma en een eigen doelpunt van Christian Terlizzi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties