Pijpers kreeg ontslag, maar weet zelf van niets

De Nijs Michael
| 0 reacties
Pijpers kreeg ontslag, maar weet zelf van niets
Foto: © SC

Zoals we eerder op de dag al konden melden is Arno Pijpers de laan uitgestuurd bij Kazachstan. De voetbalbond was ontevreden over de resultaten van de nationale ploeg en gaf de bondscoach zijn ontslag. Alleen weet Pijpers zelf nergens van.

"Ik weet echt van niets", vertelt de Nederlander aan Het Algemeen Dagblad. "Mijn schoonbroer belde me op nadat hij het bericht las op teletekst. De FIFA heeft telefonisch bij mij geïnformeerd met de vraag wat er aan de hand is, maar ik moet het antwoord schuldig blijven. Niemand bij de bond heeft de beleefdheid gehad om mij persoonlijk in te lichten over het feit dat ik blijkbaar nier meer hoef terug te komen."

Het ontslag komt echter niet als een gehele verrassing voor Pijpers. "De signalen wezen al een beetje in die richting", bevestigt de coach. Toch deed Kazachstan het onder leiding van Pijpers niet slecht, dat zegt de coach tenminste zelf. "Ik heb het helemaal niet slecht gedaan. Toen ik hier aankwam had Kazachstan één puntje gehaald in de voorafgaande kwalificatiegroep. Ik slaagde er in om tien punten te pakken, met ploegen als België, Portugal en Servië in de groep", klinkt het bij de voormalige bondscoach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties