Londerzeel in zee met Vanderpoorten

Londerzeel in zee met Vanderpoorten

Na het plotse vertrek van Marc Dillen moest men bij SK Londerzeel op zoek naar een nieuwe trainer. Dinsdagavond werd bekend gemaakt dat André Vanderpoorten de troepen van de vierdeklasser zal leiden.

Vanderpoorten tekende bij SK Londerzeel een contract voor dit seizoen en de komende twee seizoenen. Bij de vierdeklasser werd geopteerd voor de 55-jarige voormalige militair uit een shortlist van vier kandidaten. Voor Nicky Melkert zal het alvast een aangename keuze zijn. De 25-jarige spits brak immers twee seizoenen geleden door op nationaal vlak bij KSV Bornem onder leiding van Vanderpoorten. Hij scoorde toen dertien maal in evenveel wedstrijden en dat leverde hem een transfer naar Oud-Heverlee Leuven op.
 
Vanderpoorten is al een tijdje actief als trainer in het voetbalwereldje. Tijdens het seizoen 2001/2002 was hij hulptrainer in tweede klasse bij FC Strombeek. De laatste tien wedstrijden van dat seizoen werd hij hoofdcoach van de tweedeklasser toen Serge Van Den Plas de laan werd uitgestuurd. Ook bij Eendracht Aalst als jeugdtrainer, Eendracht Zele, Dilbeek en Vilvoorde stond hij al op de loonlijst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties