Portsmouth hoopt op werkvergunning voor Hyland

De Nijs Michael
| 0 reacties
Portsmouth hoopt op werkvergunning voor Hyland
Foto: © SC

Portsmouth hoopt nog steeds op de komst van Khalee Hyland. De international uit Trinidad & Tobago is rond met de club, maar zijn werkvergunning is nog steeds niet in orde. Toch hoopt de club de nodige documenten alsnog in orde te krijgen.

Hyland is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde bij de nationale ploeg van Trinidad & Tobago, met dat team maakte hij onlangs nog indruk in een oefenwedstrijd tegen Engeland. Portsmouth is overtuigd van de kwaliteiten van Hyland en wil hem dan ook onder contract leggen, maar de speler heeft nog te weinig interlands gespeeld om een werkvergunning te krijgen in Engeland. Portsmouth moet dus proberen om de instanties te overtuigen van het talent van Hyland.

"We zijn nog altijd in gesprek", vertelt manager Redknapp aan het Britse BBC. "Hij is namelijk een erg goede en jonge speler. Tijdens zijn stage heeft Hyland indruk gemaakt en dat we zolang moeten wachten is frustrerend. We kunnen alleen afwachten en hopen dat hij toestemming krijgt."

De transfermarkt is intussen wel gesloten, maar dat hoeft geen problemen te vormen. Hyland heeft namelijk een contractvoorstel van San Juan Jabloteh geweigerd en is transfervrij. Bijgevolg kan de middenvelder een contract tekenen zodra de nodige documenten in orde raken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties