Nieuws uit Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Nieuws uit Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierde speeldag in de Antwerpse eerste provinciale en we hebben een speler gevonden die drie maal kon scoren in een wedstrijd. Voorts is er ook nog slechts een club met het maximum van de punten.

Eerste provinciale
Doelpuntenkermis:
‘s Gravenwezel verloor afgelopen weekend met 2-4 van Nieuwmoer. Wij kozen echter voor het 3-3-gelijkspel van Wijnegem tegen Wuustwezel. Wijnegem keek na vier minuten al tegen een achterstand aan na een goal van Parmentier. Nog voor het kwartier om was had Wijnegem de situatie al omgebogen. Daan De Langhe scoorde twee maal (een keer op strafschop). Toen De Wachter al snel in de tweede periode Wijnegem op 3-1 bracht, leek niets een zege van Wijnegem in de weg te staan. In de laatste tien minuten scoorde Parmentier echter nog twee maal en zo speelde Wijnegem voor de vierde keer dit seizoen gelijk.

Drie doelpunten of meer ...
Na vier speeldagen is het eindelijk raak. Wim Parmentier is er als eerste speler in eerste provinciale in geslaagd om drie goals te maken in een wedstrijd dit seizoen. Hij bracht zijn team in Wijnegem op voorsprong, maar moest met twee goals in de slotfase alsnog een punt redden.

Nieuws:
Kontich:

-Kontich is de enige ploeg die nog geen punten kon verzamelen. Het verloor ook zijn vierde wedstrijd. VC Herentals was met 0-2 te sterk.

Verbroedering Arendonk:
-Michiels speelde afgelopen weekend niet. Essers verving hem en maakte zo zijn debuut.

-Steven Backx kon opnieuw meevoetballen na een zware knieblessure.

Bron: http://kfcvba.sporties.info/

Zwarte Leeuw:
-Nadat de titelfavoriet vorige week voor het eerst punten liet liggen, verloor het afgelopen weekend voor het eerst. In Branddonk ging het met 2-0 ten onder.

Oosterzonen:
-Oosterzonen is zijn maximum kwijt. Het geraakte op bezoek bij Verbroedering Arendonk niet verder dan een brilscore.

Branddonk:
-Branddonk pakte zijn eeste punten van het seizoen en dat gebeurde nog wel tegen titelfavoriet Zwarte Leeuw. Rik Van ham bezorgde zijn team met twee goals de zege.

Ternesse:
-Mike Seiffermann miste voor Ternesse een strafschop tegen De Kempen, maar scoorde ok wel de 3-0. De promovendus won uiteindelijk met 3-1.

Katelijne:
-Katelijne behoudt als enige club het maximum. Het had genoeg aan een goal van Luyten om Edegem uit te tellen. Katelijne scoorde nog maar zes maal, maar kreeg ook nog maar een goaltje binnen. Smits werd wel nog uitgesloten in de tweede periode.

Wijnegem:
-Na het gelijkspel van afgelopen weekend wacht Wijnegem nog altijd op de eerste zege. Het speelde al vier maal gelijk.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties