Hiddink denkt na over langer verblijf in Rusland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hiddink denkt na over langer verblijf in Rusland

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink, de bondscoach van Rusland, heeft het prima naar zijn zin in het Oostblok. Hij verklaarde vandaag in de plaatselijke krant Sport-Express dat hij een langer verblijf best ziet zitten. Nu heeft de Nederlander nog een contract tot 2010.

In 2006 kwam Guus Hiddink naar Rusland en hij kreeg de taak om het Russische voetbal meer aanzien te geven. Veel vroeger dan verwacht werd, kon Rusland internationaal weer hoge ogen gooien. Op het voorbije Europees kampioenschap haalde de equipe van Hiddink nog de halve finale waarin de latere winnaar Spanje te sterk bleek.

Hiddink ziet dat er nog steeds veel potentie in het Russische voetbal zit. "Ik wil Rusland helpen met mijn kennis en ervaring, ook al besef ik dat ik niet meer de jongste trainer ben", aldus Hiddink die binnenkort zijn 62ste verjaardag zal vieren.

Rusland heeft in totaal ruim 140 miljoen inwoners en dat betekent uiteraard dat er ginds erg veel talent moet rondlopen. "Het potentieel van dit land is gigantisch groot. Het enige wat er moet gebeuren is dat het er ook uitgehaald moet worden", besluit de Varssevelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties