Skibbe moet vrezen voor job bij Galatasaray

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Skibbe moet vrezen voor job bij Galatasaray
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Skibbe, de Duitse trainer van SK Galatasaray, moet vrezen voor zijn baan bij de club uit Istanbul. Het bestuur van Galatasaray stuurde alvast de twee assistenten van Skibbe de laan uit.

Edwin Boekamp en Ümit Davala zijn de eerste twee namen die gesneuveld zijn bij de geelrode formatie. Door die beslissing van het bestuur steken de geruchten de kop op dat Michael Skibbe, de hoofdtrainer, de volgende zal zijn die plaats moet ruimen.

Het is nog niet bekend waarom Galatasaray de twee assistent-trainers heeft ontslagen. De Turkse media sprongen alvast op het nieuws en noemden huidig Turks bondscoach Fatih Terim als een van de mogelijke opvolgers voor Skibbe. Na de interlands met Turkije zou hij om de tafel gaan zitten met het bestuur van Galatasaray. 

Michael Skibbe trad pas vorige zomer in dienst bij Galatasaray. Hij startte het seizoen alleszins goed met een overwinning in de Supercup. Daarna verging het de club minder omdat de kwalificatie voor de poulefase van de Champions League niet gehaald werd. Ook in de competitie loopt het niet gesmeerd. De regerende landskampioen staat na de nederlaag afgelopen weekend tegen Bursaspor op een vijfde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties