Feyenoord-directeur tevreden na vernedering

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Feyenoord-directeur tevreden na vernedering
Foto: © SC

Feyenoord ging donderdagavond zwaar de boot in tegen Nancy, maar Eric Gudde, algemeen directeur, toonde zich toch een tevreden mens. De supporters van de Rotterdamse club reisden immers niet af naar Nancy.

‘Het is voor de club heel belangrijk om een goede reputatie te hebben in Europa, maar na de gebeurtenissen van twee jaar geleden in Nancy was daar niet veel meer van over. Het heeft tijd nodig om zo’n reputatie weer op te bouwen. Daar hebben we donderdag een belangrijke stap in gezet”, aldus Gudde.
 
Toch vindt de Feyenoord-directeur het bijzonder jammer dat zo’n maatregelen nodig zijn.  In de uitwedstrijd tegen Kalmar hebben we kunnen zien hoe belangrijk supporters kunnen zijn. De wedstrijd tegen Nancy was echter een bizarre situatie en daarom hebben we het verzoek gedaan aan de supporters om niet naar Frankrijk af te reizen.”
 
Twee jaar geleden liep de wedstrijd tussen Nancy en Feyenoord volledig uit de hand. De wedstrijd werd gestaakt wegens ernstige rellen. Feyenoord werd achteraf uitgesloten door de UEFA van deelname aan Europees voetbal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties