Portsmouth zoekt nog geen opvolger Redknapp

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Portsmouth zoekt nog geen opvolger Redknapp
Foto: © SC

FC Portsmouth is niet geneigd om snel een opvolger aan te stellen voor manager Harry Redknapp. Die vertrok dit weekend naar Tottenham Hotspur om er de ontslagen Spanjaard Juande Ramos op te volgen.

Momenteel nemen Tony Adams als eindverantwoordelijke en Joe Jordan als veldtrainer de taken over van Harry Redknapp. Ondertussen worden nogal wat namen geciteerd om de nieuwe manager te worden op Fratton Park. Avram Grant (ex-Chelsea) en Sam Allardyce (ex-Bolton Wanderers en ex-Newcastle United) worden het vaakst genoemd.

"We halen diep adem en zullen de volgende dagen de eerste gesprekken voeren. We willen eerst goed nadenken vooraleer we een beslissing zullen nemen. Het vertrek van Harry was onverwachts en het is dan ook logisch dat we geen plan B klaar liggen hadden", aldus algemeen directeur Peter Storrie aan BBC Sport.

Ook Tony Adams wordt genoemd als kandidaat. Harry Redknapp zou trouwens zijn twee voormalige assistenten hebben aangeprezen bij het clubbestuur van Portsmouth om hem op te volgen. Onder Redknapp veroverde Portsmouth vorig seizoen de FA Cup ten koste van Cardiff City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties