Atlético Madrid wil Agüero niet opbranden

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Atlético Madrid wil Agüero niet opbranden

Sergio Agüero is vermoeid en het is Atlético Madrid er alles aan genegen om het Argentijnse toptalent niet op te branden. De club zal Agüero een speciaal trainingsprogramma opleggen zodat hij verlost kan raken van allerhande kleine blessures.

Sergio Agüero begon voortvarend aan het voetbalseizoen, maar in de jongste zes wedstrijden kon de Argentijn maar één keer scoren. Dat was in de Champions League-wedstrijd tegen het Franse Olympique Marseille (2-1-winst, nvdr). Hij scoorde ook nog een doelpunt in een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Uruguay.

"Onder begeleiding van een fysiotherapeut zal Agüero tweemaal per dag een een gevarieerd trainingsprogramma afwerken. Binnen twee weken zou hij normaal weer helemaal de oude moeten zijn. Tussendoor moet er natuurlijk gespeeld worden, maar als we voorzichtig met hem zijn, dan hebben we een heel seizoen plezier aan hem", aldus Atlético-trainer Javier Aguirre op de clubwebsite van Los Colchoneros.

Het laatste competitiedoelpunt van Agüero dateert van 20 september in de met 4-0-gewonnen wedstrijd tegen staartploeg Recreativo Huelva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties