Nesta denkt aan nieuwe ingreep in de VS

Nesta denkt aan nieuwe ingreep in de VS
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Alessandro Nesta. De centrumverdediger van AC Milan overweegt om zich opnieuw te laten opereren in Miami. Nesta sukkelt al een hele tijd met zijn rug en kwam dit seizoen nog geen minuut het veld op.

Alessandro Nesta heeft de laatste jaren te kampen met heel wat fysiek leed. Vorig jaar was het een schouderblessure die de international een heel seizoen aan de kant hield. Al die fysieke miserie noopte Nesta er ook toe om afscheid te nemen van de nationale ploeg. 

Nesta ondergaat al enkele maanden speciale behandelingen. Twee weken geleden werd hij door Milan-coach Carlo Ancelotti opgenomen in de wedstrijdkern om Sampdoria Genua te bekampen, maar Nesta kreeg opnieuw last van de rug. De verdediger denkt momenteel na of een nieuwe operatie in Miami hem definitief zou kunnen verlossen van zijn rugklachten.

De 32-jarige Nesta heeft er al een mooie carrière opzitten. Hij debuteerde in 1992/93 bij Lazio Roma en tien jaar later maakte hij de overstap naar AC Milan. Nesta was ook 78 keer Italiaans international en maakte deel uit van de WK-kern in Duitsland die het wereldkampioenschap kon binnenrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties