Messoudi niet gelukkig meer bij Willem II

Messoudi niet gelukkig meer bij Willem II

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohammed Messoudi is niet langer meer gelukkig bij zijn club Willem II. De Nederlanders doen het uitstekend met een vijfde plaats in de Eredivisie, maar onze landgenoot komt amper nog aan spelen toe.

"Ik heb dit seizoen zes keer meegespeeld met Willem II, maar daarna heb ik een scheurtje in de hamstrings opgelopen waardoor ik zes weken buiten strijd was", zegt Mohammed Messoudi in de krant Het Nieuwsblad.

"Ondertussen doet de ploeg het uitstekend. We gingen op PSV winnen en zondag nog klopten we FC Groningen. We staan op de vijfde plaats en het is ook logisch dat de trainer blijft kiezen voor dezelfde spelers. Geduld hebben en hard blijven werken is de boodschap voor mij", gaat Messoudi verder.

De 24-jarige middenvelder ziet een eventuele terugkeer naar Germinal Beerschot, zijn ex-club, hoegenaamd niet zitten. "Daarvoor is het nu te vroeg. Ik heb bij Willem II nog een contract tot het einde van dit seizoen. Ik denk ook dat ik ondertussen goed gekend ben bij de meeste Nederlandse clubs", besluit Messoudi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties