De Man wil speelkansen bij Roda JC

Mathias Dumarey
| 5 reacties
De Man wil speelkansen bij Roda JC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark De Man kan zich maar niet doorzetten bij de Nederlandse topklasser Roda JC. Ook onder de nieuwe trainer Harm Van Veldhoven heeft hij nog niet mogen opdraven bij de Limburgers.

Mark De Man begon dit seizoen bij Roda JC als basisspeler onder de toenmalige coach Raymond Atteveld. Op de tweede speeldag raakte onze landgenoot echter geblesseerd aan de hamstring in de partij tegen Ajax Amsterdam. Na enkele weken was De Man weer hersteld maar sindsdien kon hij maar op weinig speelminuten meer rekenen.

In oktober liet interim-trainer Martin Koopman weten dat De Man zijn stijl van verdedigen moest aanpassen. Veel zoden heeft het sindsdien niet aan de dijk gebracht voor de international die afgelopen zomer overkwam van RSC Anderlecht. Rob Moore, de zaakwaarnemer van De Man, is niet gelukkig over de gang van zaken.

"Hij verdient een eerlijke kans. Onder de nieuwe trainer wil hij een nieuwe kans grijpen, maar dan moet hij die wel eerst krijgen. Bij zijn rentree ging Mark in de fout. Het is alleen daarover dat er nog wordt gepraat en dat is niet fair", zegt Moore in de krant AD/Sportwereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties