Adriano: glaasje op, ga dan trainen

Nico Wieme
| 13 reacties
Adriano: glaasje op, ga dan trainen
Foto: © SC

Adriano lijkt het nu wel definitief verkorven te hebben bij Intercoach José Mourinho. De Braziliaan verscheen volgens de Gazzetta dello Sport vrijdag dronken op training en mocht meteen zijn biezen pakken.

De levenswandel van Adriano is ondertussen genoegzaam bekend: de Braziliaanse voetballer van Inter Milan staat erom bekend graag de bloemetjes buiten te zetten. Coach José Mourinho had vrijdag een training gepland om 10.30u. Zeer tegen zijn gewoonte verscheen Adriano, afgelopen dinsdag nog in de basis in het verloren Champions Leagueduel tegen Werder Bremen, zelfs een half uur op voorhand.

Toen de spelers als opwarming enkele rondjes moesten afhaspelen, viel het Mourinho op dat zijn grilige spits er wat slapjes uitzag. De Portugees ging persoonlijk polshoogte nemen en constateerde dat de Braziliaan veel te diep in het glas gekeken had. Adriano mocht meteen inrukken en zijn roes thuis gaan uitslapen.

Adriano zou echter niet de enige dronken speler op het veld geweest zijn. Zijn drinkebroer Maicon was er naar verluidt nog erger aan toe. Ook de verdediger mocht inpakken en wegwezen. Beide spelers mogen voorlopig een selectie voor de 'Nerazzurri' op hun buik schrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties