Moyes: 'Respect tonen voor scheidsrechters'

Philippe Crols
| 0 reacties
Moyes: 'Respect tonen voor scheidsrechters'
Foto: © SC

Everton - Chelsea eindigde maandagavond op 0-0. Scheidsrechter Phil Dowd moest enkele discutabele beslissingen nemen. Na afloop van de wedstrijd nam niemand de man echt onder vuur.

Zo werd bij Chelsea John Terry van het terrein gestuurd na een tackle op Leon Osman. Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari wilde er na afloop niets over kwijt. David Moyes vond het een terechte uitsluiting. "Ik heb het weliswaar niet helemaal gezien, maar zeker in dit soort wedstrijden weet je dat je rood kan krijgen voor zo'n ingreep", aldus de manager van Everton.

Ook Petr Cech, doelman van de Blues, bleef beleefd. "Het was niet makkelijk voor de scheids. Hij moest heel snel beslissen. Dat moet je kunnen aanvaarden als prof", was de conclusie van de doelman.

Ook over het afgekeurde doelpunt van Steven Pienaar bleef Moyes op de vlakte. "Ik denk dat de lijnrechter het bij het juiste eind had. Ik denk zeker niet dat we eventuele fouten van scheidsrechters moeten doodzwijgen, maar we moeten vooral respect hebben voor de spelleiders", besloot Moyes.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties