Cahais gaat terug naar Boca Juniors

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cahais gaat terug naar Boca Juniors
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Cahais, de Argentijnse belofte die mislukte bij FC Groningen, keert per direct terug naar Boca Juniors. De verdediger was ontevreden in het noorden van Nederland en kreeg vorig jaar in november ook al te horen dat hij de club mocht verlaten.

Matias Cahais werd door FC Groningen voor een som van een half miljoen euro gehuurd van Boca Juniors en er werd ook een optie tot aankoop afgedwongen. Het werd echter snel heel duidelijk dat ze in Groningen niet van plan waren Cahais definitief aan te nemen. Hij kon niet aarden in Nederland en kon zich ook nooit opwerken tot een basiskracht.

In november kwamen beide partijen er al uit dat het beter was dat de wegen in de wintertransferperiode zouden scheiden. Sindsdien is de zaakwaarnemer van Cahais op zoek naar een nieuwe club. De Argentijnse belofteninternational wilde graag in Europa blijven voetballen, maar dat is dus niet gelukt. De krant Dagblad van het Noorden meldt vandaag dan ook dat Cahais terugkeert naar zijn club van herkomst, Boca Juniors.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties