LA Galaxy gaat Beckham niet lossen

Mathias Dumarey
| 2 reacties
LA Galaxy gaat Beckham niet lossen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Los Angeles Galaxy, de eigenaar van David Beckham, is niet van plan om de Engelsman zomaar te verkopen aan AC Milan. "Beckham will be back", klinkt het aan de boorden van de Pacific.

Tim Leiweke, de algemeen directeur van AEG (het bedrijf dat eigenaar is van Los Angeles Galaxy, nvdr), liet verstaan dat hij voor het vertrek van David Beckham naar AC Milan een duidelijk gesprek heeft gehad met de cultfiguur. "David staat onder contract bij LA Galaxy. Hij wil deze club beter maken en dat gaat ook gebeuren. Hij heeft geen interesse om hier te vertrekken", zegt Leiweke.

David Beckham en AC Milan hebben ondertussen wel al de intentie uitgesproken dat ze met elkaar verder willen nadat de uitleenbeurt is afgelopen. Dat gebeurt op 9 maart. Leiweke wil er echter niet al te veel woorden aan vuilvmaken. "Hij heeft hier een contract, we hebben een overeenkomst en zijn kinderen gaan hier naar school. Hij zal weer naar Galaxy terugkeren." De speculaties doet Leiweke af als materiaal om de kranten te vullen.

Beckham trekt er zich momenteel weinig van aan. Hij was gisteren weer doeltreffend in de wedstrijd tegen FC Genoa die op 1-1 eindigde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties